Dr.Dudek - Traditionele handgemaakte natuurcosmetica

TRADITIONELE AGRIMONIEZALF

100% NATUURLIJKE, STERK SAMENTREKKENDE, GENEZENDE EN REGENERENDE ZALF.

Agrimonie is bekend voor zijn desinfecterende en adstringerende (samentrekkende) eigenschappen. Daarom is de agrimonie-zalf zeer geschikt voor de behandeling van niet‑genezende wonden, spataderen of aderontsteking. Het helpt om droge en gevoelige huid weer te regenereren, net als droge en gebarsten hielen perfect te verzachten. De agrimonie‑zalf bevordert de genezing van kleine beschadigingen van de huid, zoals schaafwonden of scheurtjes, is ook bij uitstek geschikt tegen luieruitslag bij kinderen en volwassenen, evenals om aambeien te verlichten. De agrimonie‑zalf is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen.

Traditionele Agrimoniezalf

€ 9,85

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

VOLUME: 50ml

GEBRUIK: Op de droge, gevoelige en geïrriteerde huid smeren. Bij spataderen 1-2 keer per dag een lichte massage van de kuiten toepassen. In geval van doorligwonden of luieruitslag in een dunne laag op de gewassen huid aanbrengen.

INGREDIËNTEN: Adeps Suillus(in stoom gecentrifugeerde), Cera Alba(niet-gebleekte bijenwas), Aqua, Agrimonia Eupatoria Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Vitamine E.

 

Meer info op de officiele website: https://www.dr-dudek.nl/agrimoniezalf/