Dr.Dudek - Traditionele handgemaakte natuurcosmetica

TRADITIONELE SMEERWORTELZALF

100% NATUURLIJKE BEHANDELING VAN KNEUZINGEN, FRACTUREN EN HUIDREGENERATIE.

De smeerwortelzalf is geschikt voor de behandelingvan gespannen en pijnlijke spieren, pezen en gewrichten, kwetsuren, verstuikingen, kneuzingen, medische aandoeningen na fracturen, net als voor de behandeling van oedemen, reumatische klachten, blauwe plekken, hematomen, maar ook om aambeien te verlichten. Onze voorouders gebruikten het smeerwortelextract van oudsher om verschillende aandoeningen te genezen, zowel vanwege zijn gunstige invloed op het weefselherstel alsvanwege zijn antiseptische, ontstekingsremmende en doorbloedende werking. Reuzel wordt gebruikt, om actieve bestanddelen uit smeerwortel uit te logen, te behouden en naar het aangetaste weefsel te overdragen. Reuzel wordt beschouwd als de meest geschikte basis voor natuurlijke cosmetica, omdat actieve bestanddelen van daaruit het best in de huid worden geabsorbeerd. De smeerwortelzalf is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen.

VOLUME: 50ml

GEBRUIK: Massage –het best 2 keer per dag gebruiken–bij de behandeling van gespannen en gekneusde spieren, pezen en gewrichten, bij spiervermoeidheid en om de bloedcirculatie van de huid te stimuleren. Bij uitwendige aambeien smeren, om de genezing te bevorderen.

INGREDIËNTEN: Adeps Suillus (in stoom gecentrifugeerde), Cera Alba (niet-gebleekte bijenwas), Aqua, Alcohol Denat.(alleen gebruikt voor de extractie van kruiden, afgebroken in het daaropvolgende productieproces), Symfytum Officinale Root Extrakt, Pimpinella Anisum Fruit Oil (Limonene), Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Vitamine E.

 

Voor een beter effect, raden we te combineren met SMEERWORTELBALSEM

 

Meer info op de officiele website: https://www.dr-dudek.nl/smeerwortelzalf/

 

↓↓↓ KOOP NU ↓↓↓

Traditionele Smeerwortelzalf 50ml

€ 11,10

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

3x Smeerwortelzalf 50ml + 1x Smeerwortelbalsem 115ml GRATIS

U bespaart €11,10 (Smeerwortelbalsem 115ml)

€ 33,30

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

3x Smeerwortelzalf 50ml + 1x Smeerwortelzalf 50ml GRATIS

U bespaart €11,10 (Smeerwortelzalf 50ml)

€ 33,30

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1